Je wilt nooit teveel betalen voor je games of consoles, en gelukkig zijn er daarom altijd wel goede aanbiedingen te vinden bij zowel de online- als offline gamewinkels. Maar is elke aanbiedingen een goede aanbieding, of zijn er extra dingen waar je op moet letten bij het kopen van een sterk afgeprijste game?

Game aanbiedingen

We draaien er niet omheen: games kunnen erg duur zijn. Vooral nieuwe, net uitgebrachte games kunnen al gauw rond de €60,- kosten, en dan kan het ook zomaar zijn dat er nog een maandelijks bedrag betaalt moet worden ook. Een voorbeeld hiervan is de game World of Warcraft, waarbij de eerste aanschaf van het basis-spel plus wat uitbreidingen al gauw een paar tientjes kan kosten, en dan is er nog een maandelijkse bijdrage nodig van $15. 

Game aanbiedingen zijn dus absoluut de moeite waard om in de gaten te houden, en wij kunnen je daar goed bij helpen. Op Gamescout vind je prijzen van de leukste games bij de beste shops, zodat je makkelijk kunt zien of een game ergens is afgeprijst of niet. Het kan zomaar zijn dat hij bijvoorbeeld onderdeel is van een Bulk-weken actie bij Bol.com, of onderdeel is van een "3 voor 2" actie van de Mediamarkt, waardoor je vrij snel al veel geld kunt besparen.